27-06-2024 · 2 min leestijd

Ontdek ons nieuwe kindervloerkleden merk: Little Olly!

We hebben geweldig nieuws om te delen! Maak kennis met ons gloednieuwe kindervloerkleden merk: Little Olly! Met een sprankelende collectie aan kindervloerkleden, speelkleden en puzzelmatten brengen we vrolijkheid en comfort rechtstreeks naar de kinderkamer. Little Olly staat voor kwaliteit, plezier en stijl – allemaal in één kindervloerkleed!

regenboog-vloerkleed

Speelse kindervloerkleden vol plezier

Little Olly heeft alles om de fantasie van baby's, kinderen én tieners te prikkelen en hun avonturen nog leuker te maken. Onze collecties zijn ontworpen om kinderen te laten glimlachen en hun verbeelding de vrije loop te laten. Van schattige dierenprints tot vrolijke regenboog vloerkleden, er is voor ieder kind wat wils. Elk kindervloerkleed is met liefde gemaakt, zodat je kleintje altijd een veilige en zachte plek heeft om te spelen en te ontdekken. Naast de leuke prints en motieven hebben we ook verschillende soorten kindervloerkleden. We hebben zachte speelmatten waar baby's en kinderen heerlijk op kunnen kruipen en spelen. Maar ook baby speelkleden met vrolijke kleuren zodat de zintuigen worden geprikkeld.

Topkwaliteit die lang meegaat

We begrijpen dat ouders het beste willen voor hun kinderen. Daarom zorgen we ervoor dat elk product van Little Olly met de grootste zorg wordt vervaardigd. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen en lang meegaan. En het leuke? Onze speelmatten en kindervloerkleden zijn wasbare kindervloerkleden, waardoor ze altijd fris en schoon blijven en keer op keer neergelegd kunnen worden om op gespeeld te worden. Of je nu een speelmat of een foam puzzelmat kiest, je kunt erop vertrouwen dat Little Olly voor topkwaliteit staat.

foam-puzzelmat-kinderen

Little Olly kindervloerkleden zijn voor het hele gezin

De kinderkamer is een speciale plek in huis, waar herinneringen worden gemaakt en avonturen beginnen. Daarom hebben we bij Little Olly niet alleen aan de kleintjes gedacht, maar ook aan de ouders. Onze producten zijn super praktisch: gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat jullie meer tijd hebben voor wat echt telt – samen spelen en plezier maken!

Little Olly brengt een wereld van magie en verbeelding naar de kinderkamer. Ontdek vandaag nog de vrolijke en speelse collecties van Little Olly en laat je inspireren. Want bij Little Olly geloven we dat elk kind een prachtige plek verdient om te groeien en te spelen!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!