26-09-2024 · 2 min leestijd

Ontdek onze nieuwe badmatten collecties!

Niets is fijner dan een zachte badmat onder je voeten na een warme douche, toch? Het geeft niet alleen dat luxe gevoel, maar het maakt je badkamer ook helemaal af. Een badmat moet natuurlijk praktisch zijn, maar ook sfeer toevoegen aan de ruimte. Daarom hebben we onze collecties met badmatten uitgebreid met frisse, nieuwe designs! Klaar voor een badkamer make-over? Ontdek snel onze nieuwste badmatten en laat je inspireren!

wasbaar-badmat-fraai

Een badmat zo zacht als wolken

Oké, misschien niet écht wolken, maar wel héél dichtbij! Onze nieuwe badmatten zijn gemaakt van superzachte materialen, zodat je elke keer na het douchen je voeten kunt laten zinken in zachtheid. Een badmat die aanvoelt als een warme omhelzing na een lange dag? Yes, please! En we hebben goed nieuws: onze badmatten zijn niet alleen lekker zacht, maar drogen ook nog eens snel op. Handig toch?

Ook aan veiligheid is gedacht. Onze nieuwe badmatten collecties zijn uitgerust met een handige anti-slip laag, zodat je zorgeloos van je badkamer kunt genieten. Dus geen gedoe meer met glijden op de vloer als je nog half slaperig uit de douche stapt. Extra pluspunt: ze zijn gemakkelijk te onderhouden, kunnen in de wasmachine en blijven ook na veelvuldig wassen mooi en fris.

cassie-badmat

Badmatten in jouw favoriete kleuren en stijlen

Laten we eerlijk zijn, je badkamer verdient net zoveel aandacht als de rest van je huis. En met de juiste badmat kun je echt een statement maken. Of je nu houdt van een strakke, moderne look of meer neigt naar warme, natuurlijke tinten – bij ons zit je goed. Onze nieuwe badmatten zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, stijlen en vormen. Van neutrale, fluffy badmatten zoals onze Cody badmatten die rust uitstralen tot hippe, opvallende patronen die je terugvindt bij onze Cassie badmatten. Dit zijn echte eyecatchers voor in je badkamer met hun prachtige 3D patronen. Naast de traditionele rechthoekige vorm hebben we ook ronde badmatten. Zo kun je je badmat perfect afstemmen op de rest van je badkamerinrichting.

Het perfecte formaat badmat voor elke badkamer

Een te kleine badmat in een grote badkamer, of een oversized mat die je nauwelijks kwijt kunt? Niet bij ons! Onze nieuwe badmatten zijn er in verschillende formaten, zodat je altijd de juiste keuze maakt voor jouw badkamer. Heb je een compacte badkamer? Ga dan voor een kleinere, elegante badmat die precies past bij de ruimte. Voor een royale badkamer hebben we grotere opties die ervoor zorgen dat je voeten altijd op een warme, zachte ondergrond stappen.

Heb jij al zin gekregen om je badkamer een upgrade te geven? Neem dan snel een kijkje in onze nieuwste badmatten collecties en ontdek jouw perfecte match!

Besproken producten in deze blog
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30864 klantbeoordelingen | 4.5 / 5
Niks missen? Volg ons!