26-09-2024 · 4 min leestijd

De type wollen vloekleden: welke past bij jou?

Een wollen vloerkleed is niet alleen heerlijk warm onder je voeten, het geeft je huis ook een flinke portie sfeer. Maar welk type wollen vloerkleed past nou het best bij jou? Laagpolig, hoogpolig of toch een geknoopt exemplaar? Wij lichten graag de type wollen vloerkleden voor je toe, zodat jij straks weet welk wollen vloerkleed jouw nieuwe favoriet wordt voor het komende seizoen!

Kort maar krachtig: het laagpolige wollen vloerkleed

Houd je van strakke lijnen, eenvoud en geen gedoe? Dan past een laagpolig wollen vloerkleed zoals de Giselle collectie perfect bij jou! De korte vezels maken dit kleed ideaal voor drukbezochte ruimtes waar je geen zin hebt om continu te stofzuigen. Geen stofnesten, geen verstopte haren, gewoon een moeiteloos stijlvol kleed dat jouw interieur een moderne boost geeft. Dit kleed is de perfecte keuze voor wie van praktisch én elegant houdt. Strak en chic, zonder poespas. De Feline collectie is niet voor niets een bestseller onder onze wollen vloerkleden en past in vrijwel elk interieur!

wollen-vloerkleed

Zacht als een wolk: het hoogpolige wollen vloerkleed

Ben jij het type dat het liefst op de grond zit met een boek en een kop thee? Dan is een hoogpolig wollen vloerkleed jouw nieuwe beste vriend! Met zijn hoge pol voelt dit kleed superzacht en knus aan. Ideaal voor de slaapkamer of een cosy hoekje in de woonkamer. De Aicha collectie is écht een topper onder de hoogpolige wollen vloerkleden en staat prachtig in vrijwel elk interieur. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat een hoogpolig kleed wat meer verzorging vraagt, maar hé, dat is een kleine prijs voor zoveel comfort! Stap op dit kleed en je bent meteen in een staat van ultieme ontspanning.

wollen-vloerkleed

Een wollen vloerkleed met karakter: geknoopt en bijzonder

Een geknoopt wollen vloerkleed is niet alleen stijlvol, maar ook een duurzame keuze. Met de hand gemaakt en vol karakter, is elk kleed uniek en straalt het vakmanschap uit. Dankzij de stevige structuur is het slijtvast en blijft het lang mooi, zelfs bij dagelijks gebruik. De natuurlijke materialen en aardse tinten zorgen voor een rustgevende uitstraling die in elk interieur past. De Wise collectie is hier een goed voorbeeld van! Elk exemplaar is met de hand geweven, waardoor het een authentieke look krijgt. Bovendien houdt een wollen vloerkleed de warmte vast en dempt het geluid, wat zorgt voor extra comfort. Een geknoopt wollen vloerkleed is dus een slimme en tijdloze investering voor je huis. Een

geknoopt-wollen-vloerkleed-woonkamer

Speels en stijlvol: wollen vloerkleden met bolletjes

Ben je op zoek naar een vloerkleed met een speelse twist? Dan is een wollen vloerkleed met bolletjesstructuur echt iets voor jou! Die kleine, ronde bolletjes geven niet alleen een superleuke, unieke textuur, maar voelen ook nog eens heerlijk zacht aan. Perfect voor een modern of Scandinavisch interieur waar het nét dat subtiele accent toevoegt zonder te overheersen. Onze Luminous collectie bestaat uit handgemaakte wollen vloerkleden met deze toffe bolletjesstructuur – ideaal als je houdt van comfort én stijl. En bonus: je voeten krijgen een fijne massage terwijl je eroverheen loopt!


Vlechtfeestje op de vloer: wol met een twist

Als je houdt van natuurlijke materialen met een ontspannen, rustieke uitstraling, is een gevlochten wollen vloerkleed precies wat je zoekt. De fijne vlechttechniek geeft het kleed een stevige structuur en een tijdloze uitstraling, ideaal voor een bohemian of landelijk interieur. Dit veelzijdige vloerkleed kan in vrijwel iedere ruimte een mooie eyecatcher zijn. Een goed voorbeeld hiervan is onze Knit Collectie. Deze bestaat uit zacht gevlochten wollen vloerkleden met een ruitpatroon en voelen heerlijk zacht aan de voetjes!

Dus, welk type wollen vloerkleed komt bij jou op de vloer te liggen?

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30864 klantbeoordelingen | 4.5 / 5
Niks missen? Volg ons!